Panelne zavese

Panelne zavese su idealno rešenje za prostorije sa velikim staklenim površinama koje propuštaju puno toplote i sunčevih zraka u prostor.

Odabirom adekvatnih materijala, boja i stepena njihove prozračnosti, može se ispuniti više različitih zahteva zaštite: od transparencije i refleksije do potpunog zamračenja prostorije.

Zbog svoje univerzalne elegancije, jasnih linija i raznovrsnih mogućnosti kombinovanja boja i dezena, panelne zavese se, osim svoje osnovne funkcije, tj. zaštite od sunca, mogu koristiti i kao dekorativni element. Ovim laganim prozračnim zastorima možete pregrađivati prostore i na taj način konstantno menjati okruženje u kojem živite ili radite, uz obezbeđeno postizanje željenog stepena privatnosti.

Konstrukcija panelnih zavesa sastoji od aluminijske garnišne u koju se ugrađuju klizni nosači koji nose visokokvalitetna platna izrađena tačno po meri u zavisnosti od dimenzije zadatog otvora. Minimalna obračunska mera je 1,5 m2. U ponudi postoji širok dijapazon materijala i tipova mehanizama (3,4,5 kanalni).